6 Mart 2012 Salı

Gazella ile 3 Kıta Bir Blogger Yarışması

Gazella Turizm'in blogları olan gezginler arasında gerçekleştirdiği bir yarışma var. Ayrıntılı bilgi aşağıda yer alıyor. Oy verme işlemi Mart ayının başında başladı. Yarışmaya "seyahat özgürlüğümüzü geri istiyoruz" kampanyamıza destek veren gezginlerin blogları da katılıyor. Bir pozitif ayrımcılık yaparak "seyahat özgürlüğü" bannerımızı bloglarında taşıyan ya da bloğumuzu, mücadelemizi, destekleyen duyuran gezginlerin bloglarını burada anarak özel bir destek vermek istedik. 
Tüm gezginlere başarılar!

Seyahat özgürlüğü kampanyamıza destek veren gezgin blogları:

GÜNEY AMERİKA: Bİ GEZİP GELELİM BİZ

BİLİNMEYEN ROTA

GEZİ YAZILARI
http://geziyazilari.net/


I CAN TRAVEL

YOLDA OLMAK...

ZOODA YOLDA

RENGARENK
http://rengarenkkk.blogspot.com/

GEZGİNDİR GEZENİN ADI
http://gezgindirgezeninadi.blogspot.de/ 


Gazella Turizm, kökleri 25 yıllık bir turizm geleneğine dayanan deneyiminden yola çıkarak düzenlediği turlarla geleneksel tatil anlayışına yenilikler getirmeye devam ediyor. “Gazella ile Üç Kıta Bir Blogger” yarışmasıyla da bu anlayışını sürdürerek yeni yerler görüp, deneyimlerini başkalarıyla paylaşmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

15 Şubat tarihinde başlayacak olan “Gazella ile 3 Kıta Bir Blogger” yarışmasında katılımcı olarak yer almak isteyenlerin blogunda üç adet gezi yazısı olması yeterli oluyor. Gazella Facebook Fan Sayfası http://www.facebook.com/GazellaTurizm sayfasında yer alan “Yarışma” sekmesi üzerinden bloglarının kaydını yaptıran katılımcılar, halk oylamasında beğenilen bloglar arasında ilk ona girmeye hak kazanırlarsa ikinci aşamaya geçiyorlar. Oy vermek isteyenler, Facebook üzerinden Gazella sayfasını beğenerek halk oylamasına katılabiliyorlar. Bu sayede katılımcılar sahip oldukları toplam 3 adet oyu Gazella sayfasından en beğendikleri blog yazarlarına veriyorlar. Belirlenen süre içerisinde halk oylamasında en çok oyu alan ilk on blog yazarı, yarışmanın son adımı olarak gitmeyi en fazla hayal ettikleri yeri ve orada yapacaklarını konu olan bir yazıyı bu sefer jüri oylaması için yazıyor.
Gazella’nın farklı tatil anlayışı doğrultusunda, ilginç bir içerikle jüriyi etkileyerek birinci seçilen aday, Gazella tarafından bütün masrafları karşılanmak üzere yaklaşık 2500 avro değerinde bir tatil kazanıyor.

Şaşırmak İçin Görmeniz Gereken 55 Yer kitabının yazarı ile simdigezelim.com blogunun sahibi Başar Kurtbayram, ozlem-pansiyon.blogspot.com blogunun sahibi Özlem Yücel, Milliyet Cadde Haber Müdürü Menderes Özel, Letoonia Yönetim Kurulu Üyesi Velit Gazel, Gazella Outgoing Müdürü Kaan Şaf ve Marjinal Porter Novelli Genel Koordinatörü Leylan Yener’in jüri üyeleri olarak görev aldığı yarışmada ikinci ve üçüncü seçilen finalistler de Gazella’dan çok özel tatil hediyeleri kazanıyor.

3 yorum:

büşra dedi ki...

ben de yarışmadayım ve ilk gunden buyana destekçinizim beni de paylaşsanız;) rengarenkkk.blogspot.com

O. Suat Özçelebi dedi ki...

Desteğiniz için teşekkürler. Sizi de ekledik yazıdaki listeye. Siz de bloğunuza bizim bannerlerımızdan sevdiğiniz bir tanesini ekler misiniz? (ben baktım göremedim.) İşte bannerlar şurada: http://seyahatozgurlugu.blogspot.com/p/kampanya-malzemeleri.html

Unknown dedi ki...

Değerli blog kullacısı uçak bileti satan şirketi olarak sitenizi çok beğendik Ankara uçak biletleri şirketi olarak paylaşımlarınızı ve makalelerinizin devamını diler teşekkür ederiz...