4 Mayıs 2010 Salı

Sırtçantalılar da "seyahat özgürlüğü" istiyor!

240 üyesi olan SIRTÇANTALILAR Topluluğu da "seyahat özgürlüğü" bloğunu ve yüksek pasaport ücretlerine karşı yaptığımız mücadeleyi destekleme kararı aldı.

Seyahat özgürlüğünün yüksek pasaport ücretleriyle kısıtlandığına inanan topluluk kurucularından Onur İnal, yaptığımız yazışmada destek sözlerini şöyle ifade etti:"Sirtcantalilar Grubu olarak 240 uyemizle bu haksizliga karsi cikan her turlu girisime destek vermek isteriz. Bu girisimi ve websitesini tum uyelere bugun duyuracagim."


Sırtçantalılar Topluluğu'na destekleri için çok teşekkür ederim.

Bloğumuzun başka sivil oluşum ve gruplarla ilişki kurmasına siz de katkıda bulunabilirsiniz. Daha önce de vurguladığım gibi "seyahat özgürlüğü hakkı, hepimizin hakkı!". Bu hak dünyanın en pahalı pasaportlarıyla açıkça elimizden alınıyor.

Bloğumuza ilk kurumsal destek Gezginler Kulübü'nden gelmişti, bloğumuzu ve gelişmeleri onlar da takip ediyorlar ve bir de imza kampanyası için imza topladılar. Blog üyemiz ve kulüp üyesi Mehmet Erkan'ın Kulüp toplantısında yaptığı sunuştan bir fotoğraf yanda yer alıyor.

Bu arada Aylak İlsu "aylak ilsu'nun notları" adlı gezi bloğunda "seyahat özgürlüğü" bloğumuzu tanıttı ve destek verdi. Kendisine de tekrar teşekkür ederiz.

Son bir söz: Özgürlük ve haklar, ancak onlar için mücadele edenlere aittir.

1 yorum:

Tijen dedi ki...

Sırtçantalılar grubunun üyelerinden biri ve gezgin bir Türk vatandaşı olarak ben de destekliyorum!