9 Mayıs 2013 Perşembe

SİVİL SESLER FESTİVALİ'NE KATILIYORUZ!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Sivil Sesler Festivali"ne yaptığımız başvuru kabul edildi. Ve "Seyahat Özgürlüğü Gönüllüleri" olarak İstanbul'da gerçekleşecek Festival'de yerimizi alacağız.

Festival standımıza tüm "seyahat özgürlüğü gönüllüleri"ni gezginleri,seyahatseverleri, seyahat özgürlüğü konusunda duyarlı herkesi bekliyoruz. Bu harekete sosyal medyadan destek veren ve vermeyi düşünen herkesle tanışmak, yürüttüğümüz kampanyalar hakkında bilgi vermek, daha sonraki projelerimizi paylaşmak, öneri ve düşüncelerinizi almak istiyoruz.

6-8 Haziran 2013 tarihlerinde Festival alanı ve standlar İstanbul'da "Taksim-Tarlabaşı TRT binasının önü, Odakule karşısındaki Açık Otopark'da" kurulacak. 

Bu yılki tema "sivil işbirlikleri" , bu çerçevede "Sosyal ağda sivil sesler çıkarmak... Seyahat Özgürlüğü Mücadelesi" başlığı ile deneyimlerimizi, birikimimizi diğer STK'lar ile paylaşacağımız bir de sunuş yapacağız.

Festival programı netleştiğinde size daha ayrıntılı saat ve yer belirteceğim.

Sanal ortamda sürekli birlikte olduğumuz ama bir türlü bir araya gelemediğimiz onlarca katılımcı ve destekçilerimizle görüşme, tanışma fırsatı olacağı için çok heyecanlıyız. Herkesi bekliyoruz.

Festival hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın!

Hiç yorum yok: