27 Mayıs 2013 Pazartesi

Sizi Sivil Sesler Çıkarmaya Çağırıyoruz!

6-8 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan Sivil Sesler Festivali'nin programı belli oldu.

Seyahat Özgürlüğü Gönüllüleri olarak hem 3 gün boyunca Festival alanında bir stand açacağız. Hem de 8 Haziran günü saat 12.00-13.00 saatleri arasında festival alanının yanındaki İstanbul Araştırmaları Enstitüsü'nde "Sosyal Ağda Sivil Sesler Çıkarmak... Seyahat Özgürlüğü Mücadelesi" adlı bir sunum gerçekleştireceğiz.

Herkesi, özellikle başından beri seyahat özgürlüğü mücadelesine destek veren genç, yaşlı, kadın, erkek tüm seyahat özgürlüğü gönüllülerini, gezginleri, Sırtçantalıları bekliyoruz.

Hem tanışmak hem de sosyal medya deneyimimizi, seyahat özgürlüğü mücadelemizi aktarmak, sizlerle daha da geliştirmek, büyütmek istiyoruz. 

Sizler için kendimizi tanıtan broşürler, çıkartmalar, pankartlar, el ilanları hazırladık. Bizi yalnız bırakmayın, özellikle 8 Haziran'da 12.00-13.00 saatleri arasında kimselere randevu vermeyin de birlikte olalım, konuşalım, paylaşalım. :)

Sivil Sesler Festivali Hakkında özet bilgi:6-8 Haziran 2013 tarihlerinde 12:00-20:00 saatleri arasında Taksim, Tepebaşı Odakule arkasındaki açık otopark alanında gerçekleşecek ve 100′e yakın sivil toplum örgütü alanda hem kendilerini tanıttıkları standlar hem de festival etkinlikleriyle festival ziyaretçileriyle buluşacak. Hak temelli çalışmalar yürüten sivil toplum örgütlerinin festival alanında gerçekleştireceği konserler, sergiler, söyleşiler, film gösterimleri ve atölyeleri kaçırmak istemiyorsan sen de alanda bize katıl! Bekliyoruz!

8 Haziran'da "Sosyal Ağda Sivil Sesler Çıkarmak... Seyahat Özgürlüğü Mücadelesi" sunumunu gerçekleştireceğimiz İstanbul Araştırmaları Enstitüsü: 
Meşrutiyet Caddesi No: 47 Tepebaşı/ Beyoğlu Telefon: 0212 334 0900 Fax: 0212 245 0145


Lütfen programı büyük görmek için üstüne tıklayın!

Hiç yorum yok: