4 Haziran 2012 Pazartesi

İlle de "yeşil pasaport" diyenler için...


Tüm gezginler için özel anlamlı ve geçerli bir yeşil pasaport bulduk. Herkesin dikkatle incelemesini istiyoruz.


Bir yandan da "Yeşil pasaport ayrımcılıktır" kampanyamızı bütün hızıyla sürdürüyoruz. Kampanya sırasında özellikle sosyal medyada devletimizin yarattığı imtiyazla "yeşil pasaport" alanlardan tepki almaya da devam ediyoruz. Büyük bir kısmı "ayrımcılığı" kabul etseler de "beni benimle bırak" modundalar, ilişmeyin imtiyazımıza diye bize kızıyorlar.


Daha önce de söyledik şimdi de söylüyoruz: Derdimiz sizin elinizdeki yeşil pasaportlar değil, İMTİYAZ ve  EŞİTSİZLİK! Vizesiz Avrupa ve dünya hepimizin hedefi, sizin imtiyazlarınız bu konudaki mücadeleyi sekteye uğrattığı gibi, Anayasa'yı da ihlal ediyor. (Farkındayız çoğunluğu canım bir kere de biz ihlal edelim ne olacak yani havasında)


Ayrıca bu imtiyazların sonu yok Meclis'te en son "gaziler" için yeşil pasaport isteyen bir kanun teklifi verildi. Yakında bu teklifleri irdeleyen bir yazıyı blogta okuyacaksınız.


Ama hepinize bir müjdemiz var! Bir seyahat özgürlüğü gönüllüsü yemedi içmedi, sizler için bir "yeşil pasaport" buldu.


İlle de yeşil pasaport isterim diyenler için, hatta herkes için uygun yeşil pasaportu için lütfen:  TIKLAYIN!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar ben özel sektör ssk emeklisiyim.Pasaport alırken inanın insanlık onurum rencide oldu.Çünkü,Devlet İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Sekreter emeklisi bayana,ptt emeklisi memuruna,öğretmen emeklisi,emekli cami imamına kısacası kamu emeklisi memurunu 2.Sınıf vatandaş yerine koyarak yeşil yani husisi padaport veriyor.Birçok ülke hatta Almanya bile vize uygulamıyor.Biz özel sektör çalışanları ve emeklisine esnafına Devlet umumi pasaport vererek bizleri 2.sınıf vatandaş yerine koymuştur.Ya İl Halk Kütüphanesinde memur bile yeşil pasaport aliyor.BU AYRIMCILIK BENİ T.C.VATANDAŞI OLARAK ÇOK RENCİDE ETTİ.BEN BU AYEIMCILIĞI YAPANLARA ASLA HAKKIMI HELÂL ETMİYORUM.BU AYRIMCILIĞA HERKEZ KARŞI ÇIKSIN.

O. Suat Özçelebi dedi ki...

Ziya bey, "Kimler yeşil pasaport alabilir" sayfamızı da inceleyin lütfen! http://seyahatozgurlugu.blogspot.com/p/stklar-harekete-gecir.html